Transport

De bij ons meest voorkomende vorm van transport zijn de dagelijkse leveringen van riet. Onze vrachtwagens rijden dagelijks door voornamelijk Nederland, Duitsland of België. Dit transport word gedaan door een voorwagen met aanhanger combinatie met daarop een loskraan. Hiermee kunnen wij gemakkelijk het riet op de juiste plek zetten. 

Omdat wij veel riet importeren uit landen als China en Turkije, wat vervoerd word in zeecontainers.Zijn wij sinds 2013 in bezit van een trekker oplegger combinatie, speciaal voor het transport van deze containers. Deze oplegger is voorzien van een kiepsysteem waarmee heel gemakkelijk het riet uit de containers word gekiept. Het is voor ons ook mogelijk om de containers rechtstreeks op de bouwlocatie is kiepen mis daar voldoende ruimte is. Een groot voordeel hiervan is dat het riet maar een keer verpakt hoeft te worden dus minder schade ondervind. 

Ook komt het wel eens voor dat wij het transport uitbesteden aan transport bedrijven. De reden hiervan is meestal de duur van het transport (+3 dagen).